Pol穩tica de privadesa

INTRODUCCI

A Hotel d'insectes, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris dInternet i conscients de la importncia de la rigorosa privacitat de la informaci籀 personal que ens confien, incloem aquesta declaraci籀 de privacitat amb lobjecte del fet que siguis conscient de la pol穩tica en el tractament de les dades personals que sobtenen dels visitants i usuaris..

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has dabandonar la web, sense fer 繳s della ni del seu contingut, i sense accedir a les pgines enlla癟ades.

RESPONSABLE DEL TRATAMIENTO DE DATOS

El titular del sitio y responsable del tratamiento de datos es Alumnes de 5癡 de l'escola Arnau Berenguer, con NIE X00000000T, para contactar puedes utilizar la direcci籀n de correo electr籀nico jovetarrega@gmail.cat o correo postal a de El Palau d'Anglesola.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En la nostra web, existeixen apartats espec穩fics on pots anotar les teves dades per rebre informaci籀 sobre actualitzacions de la nostra web i dalguns programes que es distribueixen. Nosaltres tassegurem que la informaci籀 que ens facilitis ser gestionada de manera confidencial.

Les dades s'emmagatzemaran mentre existeixi previsi籀 del seu 繳s per a la fi per al qual van ser recollides..

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra pol穩tica de cookies.

LEGITIMACI DEL TRACTAMENT DE DADES

L'繳s de les teves dades sefectua perqu癡 ens d籀nes el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un 繳s espec穩fic que s'indica en cadascun d'ells. Totes les teves dades nom矇s s籀n necessries per a usos concrets pels quals se't sol繚liciten, si no ho fas, aquests serveis no s籀n possibles.

TRANSFERNCIES I CESSIONS DE DADES

Existeix un comprom穩s ferm per part nostre que les dades que proporcionis a Hotel d'insectes, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstncia, excepte consentiment expr矇s o obligaci籀 legal.

La nostra web cont矇 enlla癟os cap a altres webs de tercers. Hotel d'insectes no es fa responsable per les pol穩tiques i prctiques de privacitat d'aquestes altres webs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens dret a accedir a la informaci籀 que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas derrada, suprimir-la, limitar-la oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest 矇s el teu desig. Per fer-ho nom矇s has descriure un e-mail a ladre癟a de correu electr簷nic: jovetarrega@gmail.cat don et contestarem qualsevol consulta, comentari, aclariment que ens facis al respecte.

Per a m矇s informaci籀 sobre temes relacionats, la web de refer癡ncia de la Xarxa espanyola 矇s lAgencia de Protecci籀n de Datos, on tens dret a reclamar.